Затворени участъци по ул.“Мазалат“ и ул.“Сан Стефано“ от утре

От утре, 26.01.2023 г., четвъртък, се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул.„Мазалат“ в град Казанлък, както следва:

– в участъка от кръстовището с ул.„ Христо Ботев“ до кръстовището с ул.„Сан Стефано“ движението на МПС ще бъде затворено в двете посоки.

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните булеварди и улици: ул.„Христо Ботев“, ул.„Бачо Киро“, бул.„Розова долина“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Сан Стефано“ в Казанлък, както следва:

– от кръстовището с ул.„Мазалат“ до кръстовището с ул.„Иван Вазов“ ще бъде затворено движението за МПС в двете посоки.

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните булеварди и улици: ул.„Христо Ботев“, ул.„ Бачо Киро“, бул.„Розова долина“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.      

Промените се налагат във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на град Казанлък и ще важат от 08:00 часа на 26.01.2023г. (четвъртък) до 17:00 часа на 10.02.2023г. (петък), включително.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *