Емил Караниколов: Стоянова си отива, Стоян идва!

1
23

Радвам се, че имам възможността да бъда в тази листа, с подчертано присъствие на гражданската квота.

Защото през последните 8 години Община Казанлък се промени.Тя стана по-малка, стана по-бедна.стана по-застаряваща. Младите хора бягат – кой в Италия, Испания, в Англия. Някои отидоха до Швейцария. Старите – на село. През последните две-три години 300 млади са напуснали тази община. Това означава 300 семейства по-малко, това означава 600 деца по-малко и едно училище след няколко години по-малко. 20 учителки без работа.

Ние не сме съгласни с този модел на управление. Той не само е погрешен, в своята същност е дълбоко увреден. Модел, който налага хора некадърни, арогантни, неквалифицирани. Хора, които работят само за себе си и своя партиен вожд. Вече минаха две седмици от кампанията за тези местни избори, но посланията, които чухме от нашите опоненти са изключително постни. Какво ни предлагат те: „Работа, работа и работа“. Тоест „Ако искате да живеет добре в Община Казанлък трябва да работите на три места най-малко. Иначе нямате шанс да оцелявате“. Другото послание, което ни натрапват по най-арогантен, по най-нахален начин това е: „Аз работя, ти работиш, ние работим“. Забравят да кажат какво правят те. Те крадат. 8 години.

Времето на нашето търпение се изчерпа. Ние идваме тук с ясна визия как да управляваме тази община и промяната. И както преди 90 години беше пръв, сега Казанлък да е пръв.

Поработете за нас – гласувайте с бюлетина №56, за да можем ние после четири години да работим за вас.

Само няколко дена след изборите е празника Хелоуин – значи за всяка тиква идва Хелоуин. Защото Стоянова си отива, Стоян идва! 

За първи път след повече от 10 години лидер на БСП посети Казанлък на голямо събитие. Председателят на левицата Корнелия Нинова участва в препълнена зала на събрание-концерт в подкрепа на кандидата за кмет инж. Стоян Петров, кандидатите за общински съветници и кметове по населени места, издигнати от „БСП за България“.

От името на кандидатите за общински съветници и гражданската квота в нея, обръщение към присъстващите направи Емил Караниколов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари от Фейсбук

Comments are closed.