„Една достойна за уважение и пример Българка!“


Спортният център BROTHERS’ GYM, в който работят треньорите и състезатели по ММА Дориан Дерменджиев и Тенчо Караенев, обяви готовност да помага за лечението на 21-годишната Росица Димитрова, на която предстои операция в турска клиника. От седмици е в ход кампания за събирането на необходимите за целта близо 30 000 евро. Спортистите помагат на хора в нужда, а последното им желание бе да съберат средства за 35-годишния Димитър, който страда от епилепсия. По настояване на семейството му обаче, дарението ще послужи на Роси, съобщиха спортистите. Те са поредните, които ще се включат в кампанията „Да помогнем на Роси“.


„Уведомяваме всички включващи се в настоящата благотворителна кампания на BROTHERS’ GYM, че майката на Димитър – Величка (припомняме – тя продава плетени изделия на центъра, за да си помогне с изкараните средства в грижата за болното си дете), изяви желание да добави всички средства, които се съберат за него, към тези, събиращи се в момента за Роси (друга наша сънароднчка с тежък здравословен проблем, за който бихте могли да научите повече от дарителския сайт най-долу)!
Причината, накарала близките на Димитър да пожелаят да помогнат на Роси, е че за заболяването й (гръбначно изкривяване със съпътстващи го усложнения) има лечение-скъпа операция в чужбина, за разлика от това на Димитър (остра форма на епилепсия), изискващо не малко финансови средства, но все пак, без шанс за пълно излекуване.
Адмирации и поклон пред Величка – майка на Димитър и една достойна за уважение и пример Българка! Такива хора не се срещат често, за това трябва да ценим тях, постъпките им и когато и с каквото можем да им помагаме!!! Заедно сме, защото си помагаме! Силни сме, защото сме заедно!“.

„Само човек изпаднал в нужда, би разбрал напълно как се чувства друг човек в същото или по-тежко положение! От благородството да се поставиш на мястото на другия, идва и съпричасността в пълния смисъл на думата!“, заключават треньорите.
Да помогнем на Роси на тази страница.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram