Д-р Гавазов: Заради оградата от 2 години няма нито един трагичен инцидент на Подбалканския път край Мъглиж

От вчера село Прилеп се превърна в световна туристическа дестинация за хора със суицидни (самоубийствени) помисли и страсти?! В рекламните брошури може да пише, че ако не те премачка камион, развилнели се ,,българи”, са готови да те заколят като жертвено агне! И забележете, това не е инцидент, а самоубийствен начин на бит и живот, на всички нас като математичен сбор от хора, но в никакъв случай не и на българи! 🥲😡

Преди две години, когато изградихме естетично-предпазната ограда около ромския квартал ,,Свобода”, се намериха няколко СНЦ-та и оРганизации, хранещи се от страданията и заблудата на хората, които направиха всичко възможно да я демонтират, че видите ли кметът-тиранин създава условия за етническа дискриминация?! Стигна се до положение, ромските жители на Квартала сами да бранят новата си придобивка?! От две години, от момента на изграждане на съоръжението, няма нито един трагичен инцидент на Подбалкански републикански път София-Бургас!

На някои социално-мрежови експерти с познания по всичко, които ще заподозрат предизборно говорене, искам да заявя: Не ми пука нито От, нито За изборите ви!

Пука ми, че децата ми предпочетоха да останат да живеят и учат в България и вчера можеха да са в с. Прилеп!

Д-р Душо Гавазов, кмет на Община Мъглиж във Фейсбук

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram