Биячът с тръбата се оказа брат на разследващ полицай, ще го покрият ли?

1
6

Задържаният за боя с метална тръба в Казанлък е брат на разследващ полицай от града. Както съобщихме, след засечка на пътя мъж скочи на възрастен водач на автомобил и започна да го налага. 32-годишният Тодор Пашов беше сниман, а клипът вчера обиколи всички медии. Фейсбук завря от коментари за поредния случай на агресия на пътя. Стана ясно още и, че набитият водач е двойно по-възрастен от Тодор, пише „Телеграф“.

След като видеото намира място в социалната мрежа, стотици са коментирали ситуацията. Мнозина са написали, че биячът с тръбата се ползва с полицейска защита, защото брат му е разследващ полицай. Задържаният Тодор Пашов няма криминални регистрации преди да удари „опонента“ си, той строшил с тръбата страничното стъкло на автомобила „Фолксваген“. Причината за агресивното му поведение били обидни реплики, отправени от 65-годишния му „колега“ на улицата заради уж отнето предимство, коментира началникът на РУ „Полиция“ – Казанлък Стойчо Крачолов.
Той потвърди, че Пашов има брат, разследващ полицай, но това нямало да се отрази по никакъв начин на досъдебното производство. Нямало данни биячът и пострадалият да са били пияни. В понеделник от районната прокуратура в града на розите разпространиха допълнително съобщение, според което възрастният водач извадил сопа, с която е нанесъл щети по автомобила на Пашов. Тодор е предал доброволно тръбата и е представил медицинско свидетелство, според което също е пострадал от нанесените му удари.
Коментари от Фейсбук

Comments are closed.