Алекси Алексиев е кандидатът за кмет на Казанлък, издигнат от “Продължаваме промяната – Демократична България”

Кандидатирам се за кмет, защото Казанлък е в сърцето ми. Имам знанията, уменията и опита да внеса нов стил на управление в общината и нов начин, по който се вземат решения. Това каза пред журналисти Алекси Алексиев, кандидат за кмет на община Казанлък, издигнат от коалиция “Продължаваме промяната – Демократична България” (ПП-ДБ) на предстоящите местни избори на 29 октомври. Той посочи, че екипът му ще предложи амбициозна програма за управление, а избирателите ще бъдат подробно запознати с приоритетите, които ще бъдат заложени в нея.

В този град е преминала по-голямата част от живота ми и искам децата ни да остават тук, а не да търсят щастието си другаде, каза още Алексиев. Той коментира, че си спомня града от времето на своето детство и че Казанлък трябва отново да се превърне в привлекателно място за младите хора. Ще работим с визия за по-доброто бъдеще на общината и ще проведем една позитивна предизборна кампания, подчерта Алекси Алексиев.

На пресконференцията присъстваха още председателят на “Демократична България” в Казанлък Иван Лапчев и председателят на местната структура на “Продължаваме промяната” Васил Томов. Според тях Алексиев е най-подходящият кандидат за кмет на община Казанлък, защото може да постави нови стандарти в управлението.

Алекси Алексиев е на 56 години, роден е и е израснал в Казанлък. Семеен е и има две деца. В момента е член на Държавната комисия по сигурността на информацията. Дълги години е служител на Министерството на вътрешните работи, преминал е през различни позиции, като последната от тях е директор на Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Завършил е Националния военен университет “Васил Левски” във Велико Търново с гражданска специалност “Машинно инженерство”.БТА

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram