Халил Летифов: Властта служи за това – да решава проблемите на хората!

Ценностите на ДПС са единството, целостта, мира, толерантността, каза пред симпатизанти водачът на листата на движението в Старозагорски избирателен район Халил Летифов.

Той поздрави всички, дошли да изразят подкрепата си за ДПС в предизборната кампания.

 „Уважаеми депесари, благодаря ви, че днес сме заедно. Тези избори са важни и вярвам, че никой няма съмнение в това. Всички избори са важни, защото те определят доверието на хората. Това доверие определя кой ще управлява, кой ще носи властта. А ние винаги сме казвали, че властта служи преди всичко за това, да се решават проблемите на хората.

 Ако върнем 12 години назад и паралелно с това видим какво се случи в 45-то НС, ще попитаме – Властта повече проблеми реши или създаде?

Този отговор е много важен, той ще определи събитията и резултата на 11 юли. Когато даваме доверие, ние трябва да бъдем критични и да си отговорим на въпроса – защо сме дали доверието си и какво очакваме“, каза Летифов.

 Той попита симпатизантите: Когато при другите партии стане въпрос за единение, толерантност, ценности, но не им е изгодно, дали отново ще бъдат толерантни, колкото казват, че са? Трябват дела, не само думи! Управляващите партии през последните години владеят предизборните лозунги, но делата не особено, добави водачът на кандидат-депутатската листа на ДПС в Стара Загора.

В полето на изпълняване на ангажиментите остава само ДПС, нямайте съмнение в това. Доверие се печели трудно, отбеляза още Халил Летифов .

Той призова партиите да четат това, което задава народа и да се съобразяват с него. „А народът зададе – тези партии, това мнозинство – с този резултат. Докато обаче другите партии се научат да четат какво е казал народът, ще стане късно, добави водачът на листата на ДПС в регион Стара Загора. Според него единственият изход за единението, разбирателството и възможността да си решаваме проблемите е ДПС.

 „Благодаря за подкрепата, която не само през април, но и през всички тези години показахте за ДПС. През цялото време стояхме заедно един до друг и се подкрепяхме в най-важните моменти. Благодаря Ви и, ако някъде сме пропуснали да свършим нещо, простете!“ С тези думи завърши речта си пред симпатизантите на ДПС Халил Летифов и призова на 11 юли да гласуват с бюлетина 7 за единството и обединението на нацията!

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

/divident.eu/

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram