ДПС ВИЖДАМЕ проблемите, ВСЛУШВАМЕ СЕ в българските граждани и ПРЕДЛАГАМЕ работещи решения

➡️ България трябва да се измъкне от икономическото небитие, в което я запратиха управляващите през последните години. Единствено „Движението за права и свободи” предлага ясна Програма за ускорено икономическо развитие. България е страна с огромен потенциал, който не бе използван. Вместо това властимащите разрушиха държавността, заличиха функциите на институциите и се фокусираха върху личните си амбиции. Българският народ заслужава достойно бъдеще, свързано с по-високи доходи, адекватно отношение на държавните органи към тях, сигурност и спокойствие. Ние знаем как да го постигнем.

➡️ Пред всички нас стои важен избор – да заложим на бъдещия просперитет на страната или да останем в политическата летаргия, в която се намираме през последните години. Всеки от нас трябва да реши, иска ли нормалност, или ще продължи да зависи от инструментариума на неадекватността и интелектуалния упадък. Прекалено много ценно време беше пропиляно в експерименти, които позиционираха обществото на дъното на стандарта на живот. Няма повече време за губене! ДПС имаме ясна Програма за ускорено развитие на страната, имаме знанията, опита и енергията да превърнем България в едно наистина добро място за живот!

➡️ ДПС имаме ясна визия какво трябва да се случи, за да изведем страната от хаоса и безвремието. Знаем как да върнем нормалността. „Движението за права и свободи” има Програма за ускорено икономическо развитие. Готови сме да зададем посоката за просперитет. Нашите деца имат нужда от достойно бъдеще. България трябва да заеме полагащото й се място на икономическата карта на Европа.

➡️ На първо място ние от ДПС казваме: „не” на омразата, „да” на заедността, толерантността и добруването. Ние сме „за” това всички хора да са единни. Затова и днешната ни кауза е в името на достойното бъдеще нашите деца и внуци в нашата Родина. „Рестарт на държавността” за нас означава всички държавни органи и институции да функционират съгласно Конституцията и законите на страната, в диалог, координация и взаимен контрол да изпълняват ясна Програма за ускорено икономическо развитие с ясни приоритети, които всички български граждани да ги знаят, бизнеса да ги знае, за да има инвестиции и работни места.✅ За да случи каузата ни, за нас от ДПС е важно и включването на свободните активни граждани в управлението на страната.Вече дадохме СТАРТ НА РЕСТАРТА и, за да продължим, НОМЕРЪТ в бюлетината е

9️⃣✅🗳 – за ❗️РЕСТАРТ НА ДЪРЖАВНОСТТА с ДПС ❗️и 📈 ПРОГРАМАТА ЗА УСТОЙЧИВО ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ.

📌 Това е екипът на ДПС за област Стара Загора, който заедно с всички Вас, гражданите, може да постигне икономическото развитие, както на региона, така и на цялата страна:

1.Халил Реджепов Летифов

2.Тунджай Рамадан Йoзтюрк

3.Шендоан Ремзи Халит

4.Николай Тонев Колев

5.Юлия Емилова Кехайова

6.Орхан Кемалов Асанов

7.Дженал Ниази Топалова

8.Юзеир Али Кенан

9.Мехмед Неджми Зейнел

10.Васил Тодоров Василев

11.Кенан Шакир Саид

12.Доника Бончева Бойчева

13.Суат Мехмед Мурат

14.Иван Енев Костадинов

15.Зейнел Фаик Селяйдин

16.Метин Ялзер Качан

17.Валентин Валентинов Георгиев

18.Хълмие Смаил Смаил

19.Сунай Селимов Селимов

20.Ахмед Абдула Мехмед2

1.Ридван Байрям Иляз

22.Месут Илхан Юркюш

#рестартнадържавността9️⃣✅🗳❗️

#ДПС9️⃣✅🗳❗️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

4-ти април 2021г.. Нека всички да гласуваме! Защото всичко зависи от нашия глас. Промяната, настоящето и бъдещето. Те са в твоята бюлетина. МГ Вис виталис ви призоваваме Да гласуваме на 4-ти април.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram