ДПС бихме подкрепили правителство с ясни приоритети и управленска програма

„Ние от ДПС бихме подкрепили правителство с ясни приоритети и управленска програма”, заяви в ефира на БТВ преди минути кандидатът за народен представител и водач на листите в Стара Загора и Благоевград – Халил Летифов, който е и заместник – председател на ДПС.
👉🏻 Той поясни, че българските граждани са тези, които ще определят коя политическа партия каква позиция ще заеме в бъдещото Народно събрание.
👉🏻Летифов бе категоричен, че ДПС не може да има допирни точки с партии, които не проповядват демокрация и не подкрепят единението на нацията.
👉🏻Халил Летифов заяви още, че, за да се постигне стабилност в държавата, е нужен диалог между политическите формации: „Видно е, че всички имат нужда от нормалност в българския политически живот, като започнем от инвеститорите, за да работят и инвестират лесно в България, и стигнем до гражданите, на които трябва да върнем доверието в институциите”.
👉🏻Водачът на листите на ДПС в областите Стара Загора и Благоеврад посочи също така, че предизборната кампания на ДПС е достатъчно сериозна, предвид това, че: „ще имаме сериозната задача да зададем посоката на развитие на държавата”.
👉🏻Разбираемо, Халил Летифов отказа да даде оценка на служебния кабинет, тъй като: „той има една основана задача – да организира честни и свободни избори; трябва да намали административния натиск, който беше упражняван от служители на държавната администрация. “Очакваме да има едни нормални избори, в които българските граждани да упражнят свободното си право на глас”, категоричен бе Летифов.
#рестартнадържавността7️
#дпс
➡️✔️7️⃣🗳

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram