Пламен Караджов: БСП е единствената партия с направена и разработена програма за изход от ковид кризата

#КОВИДКРИЗА
Всеки един от нас е притеснен за бъдещето си! В условията на световна криза, ДЪРЖАВАТА е тази, която трябва да се погрижи за бъдещето на всички нас. В нейно лице трябва да видим точно тази опора, която да ни даде сили да продължим и да се справим!
Днес не виждам тази загриженост от страна на управляващите! Не съм я видял и през изминалата 2020 година. Народът ни става всеки ден по – беден и по – гладен.
Малкият и среден бизнес са основата, гръбнака на българската икономика. Съхранениета им е единствената възможност за бързо възстановяване след кризата! За съжаление малкият бизнес почти го няма, а средният бизнес е пред пълен колапс! Чухме всички за огромните помощи, раздаваха ни пари от един джип.

РЕЗУЛТАТА : фалити на предприятия, фалит за бизнеса, фалит за човешкото съществуване…. липса на достоен живот!


Нужна е адекватна държавна политика, която реално да достига до засегнатите сектори в бизнеса!
Не еднократно съм споделял, че точно #БСП е единствената партия с направена и разработена програма за изход от тази криза. Освен програма, ние от БСП сме подплатени и с кадри! Перфектни професионалисти, хора постигнали и показали много. Не е нужно да имаш само една написана програма. Трябва тази живата сила, съставена от професионалисти и експерти за да я осъществят. БСП е подготвена с това! От добре преценена и написана програма за излизане от кризата, до най – добрите експерти за осъществяването й!
Ето част от мерките, които БСП предлага и ще реализира за излизането от кризата, в която е поставена страната ни.

#СГрижаЗаХората

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

4-ти април 2021г.. Нека всички да гласуваме! Защото всичко зависи от нашия глас. Промяната, настоящето и бъдещето. Те са в твоята бюлетина. МГ Вис виталис ви призоваваме Да гласуваме на 4-ти април.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram