От днес стартира предизборна кампания за Парламентарни избори 2021.

От днес стартира предизборна кампания за Парламентарни избори 2021. Политическите наблюдатели твърдят, че те са изключително важни за бъдещето на страната и на ЕС като цяло. Сигурно е така! В следващия месец българите ще имат възможност да се запознаят с програмите за управление на партиите и кандидатите (доколкото имат такива) и да решат на 04.04 дали искат промяна, дали искат честно, открито и с грижа за хората управление.

Ние от БСП и Коалиция “ “БСП за България”, единствената опозиция и алтернатива през последните години, се явяваме с ясна, точна и реализируема Управленска програма. В нея има адекватни решения на всички проблеми на България.

Никой да няма съмнение, че истинския сблъсък на тези избори ще е между БСП и ГЕРБ. И БСП е единствената партия способна да изхвърли ГЕРБ от властта. Нароиха се десетки „нови“ политически проекти, кой от кой по кресливи и по популистки все борци срещу Борисов. Ама ги питайте къде бяха последните години! И тъй като няма да ви отговорят, ще го направя аз: бяха партньори и патерици на Борисов. Кой министър, кой вицепремиер, кой на висок пост с гласовете на ГЕРБ……все отбор юнаци, рамо до рамо с този който днес оплюват. Не се поддавайте на заблуда – всеки глас даден за „малко политическо проектче“, е глас за ГЕРБ и крачка към ново управление на Борисов и патерици.
Насочете гласовете си към единствената алтернатива – БСП.
Нашите кандидати са честни и почтени, знаещи и можещи.

Листата на коалиция “БСП за България” за Старозагорска област е сбор от професионализъм, енергията, отговорност и силна воля за ПОБЕДА! И най важното – готовност за промени.
Народното събрание е мястото от където започва българската държавност.

Хора, моля изпратете с гласовете си там честни и почтени кандидати, от които после няма да се срамувате, които ще защитават и отстояват вашите интереси и ще се борят за тях.

За мен най-важно е българите да живеят спокойно, сигурно и достойно. Това означава – работеща икономика, сигурни работни места, добри доходи, ниска степен на неравенство, добро образование и здравеопазване.

За старозагорско всичко това минава през осигуряване на дългосрочно функциониране на Минноенергийния комплекс „Марица Изток“, през спиране на вандалската приватизация на болници и медицински центрове, през осигуряване на добра образователна инфраструктура, през това всяко едно населено място от единадесетте общини да стане добро място за живеене.
Доверете се на Коалиция „БСП за България“!
На 4-тия ден от 4-тия месец с бюлетина номер 4️⃣!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram