Листа на „БСП за България“ в 27-и МИР Стара Загора, с номер 4.

Кандидатите за народни представители на #БСПзаБългария са личности, при избора им е заложено на професионализма, обновлението, приемствеността и съчетаването на ярки партийци и авторитетни общественици. Листата ни е силна, с нея даваме заявка за победа в изборите в 27-и МИР Стара Загора, а и в цялата страна.

101. Георги Янчев Гьоков, 59 г., инженер и с висше педагогическо образование. Специалист и директор на дирекция «Бюро по труда»- Стара Загора. С натрупан богат опит в законодателната дейност. Отлично запознат във функционирането на държавната администрация, експертизата в социалната сфера, взаимодействието с НПО и със социалните партньори (синдикати и работодатели). Общински съветник в Общински съвет – Стара Загора, 2003-2015г., заместник-председател на Общински съвет-Стара Загора в мандат 2011-2015г.
Народен представител в 42-то, 43-то и 44-то Народно събрание от Старозагорски избирателен район. Като народен представител ще работи за законодателство, което да дава възможност за работни места, за развитие на българската икономика.

102. Драгомир Велков Стойнев, 45г., икономист, завършил Сорбоната и френското училище за висши кадри и политици ENA. Председател на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове в 44-то НС от юли 2019 г. Председател на Групата за приятелство България – Франция в 44-то и 43-то НС. Зам.-председател на ПГ на БСП за България в 44-то НС. Министър на икономиката и енергетиката в периода 2013-2014 г. Председател на Комисията по труда и социална политика в 41-то Народно събрание. Част от екипите, създали Национална компания Индустриални зони и Сребърния фонд. Вносител на десетки социални и икономически законопроекти.

103. Пламен Станимиров Караджов, 41 г., специалист по счетоводство и одит на нефинансови предприятия. Работи като главен счетоводител в Югоизточно държавно предприятие. Втори мандат общински съветник и председател на групата съветници в Общински съвет- Казанлък 

104. Йордан Стоянов Димов, инженер, специалист по минно дело. Професионалният му път е свързан с комплекса «Марица изток», бил е изпълнителен директор на «Мини Марица изток», зам.- министър на икономиката и енергетиката. Народен представител в 39-то Народно събрание. Консултант по енергийни проекти.

 

105. Неделчо Кръстев Маринов, 34 г. ветеринарен лекар. Работи в Българска агенция по безопасност на храните, ОДБХ-Стара Загора, старши инспектор «Контрол на храните». С опит в държавната администрация, експерт в безопасността и качеството на храните, ветеринарна медицина, земеделие, консултант в сферата на животновъдството, рибовъдството и аквакултурите. 

106. Сашко Иванов Лозанов, 64 г., юрист, член на Адвокатската колегия в Стара Загора. Професионално е свързан със защита на правовия ред и законост, търговски и икономически отношения.
Два мандата общински съветник в Общинския съвет на Стара Загора. Има двама синове.

 

107. Иван Стоянов Върляков, професор по физиология на животните и човека в Тракийския университет. Повече от 20 години работи в сферата на местното самоуправление – изпълнителен директор на Регионалната асоциация на общините «Тракия». Общински съветник от групата на БСП в общински съвет- Стара Загора.
Женен, с двама сина, 1 внук и 2 внучки. 

108. Даниела Ангелова Лекина, 41 г. магистър по право. Специалист в областта на трудовото право и социалната политика. Втори мандат общински съветник от БСП. Омъжена с едно дете.

 109. Иван Христов Колев, 55 г., лекар. Работи като хирург в МБАЛ «Д-р Христо Стамболски» ЕООД –Казанлък. Общински съветник от БСП в Общински съвет- Казанлък. Член на комисията по здравеопазване, социални дейности и трудова заетост и на комисията по образование, младежки дейности и спорт. 

110. Георги Динев Господинов, 39 г., инженер. Работи в «Мини Марица-изток» ЕАД, рудник «Трояново-1» в отдел «Здравословни и безопасни условия на труд» на длъжност «Инспектор Технически надзор».
Зам.- председател на Общинския съвет на БСП в Раднево.

 

111. Васил Стефанов Самарски, 51 г., икономист. Създател и директор на Общински театър «Любомир Кабакчиев» и председател на НЧ «Искра – 1860» в Казанлък. Председател на Общински съвет-Казанлък, 2003 – 2011 г. Общински съветник от групата на БСП в Общински съвет – Казанлък -1995 -2015г. Председател на Областния съвет на БСП-Стара Загора, 2013-2016 г. Съветник в Политическия кабинет на председателя на БСП Корнелия Нинова и ръководител на Пресцентъра на БСП. 

112. Николай Марков Василев, 63 г., висше и юридическо икономическо образование. Специалист по хотелиерство, ресторантьорство и организиране на социалния отдих. Опит в гражданско, облигационно, търговско, наказателно, екологично, вещно, митническо, административно, процесуално, международно право, криминалистика, криминология и др. 

113. Иван Кръстев Кръстев, 40 г., магистър по «Международни отношения» и магистър по «Финанси». Заемал е експертни и ръководни длъжности в Министерство на труда и социалната политика и Агенция по заетостта. В периода 2013-2014 г. е зам.-министър на образованието и науката. Секретар на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент. 

114. Асен Тодоров Тодоров, 39 г., магистър по икономика. Работи в международна компания като мениджър по продажби. Има две деца. 

115. Радослав Георгиев Георгиев, 27 г., лекар. Работи в МБАЛ «Тракия» – Стара Загора. Член на Общинския партиен съвет и председател на Комисията по здравеопазване в БСП-Стара Загора. 

116. Донка Димова Симеонова, 55 г. Учител по история и английски език в Казанлък. Специалист по публична администрация. Ръководител на отдел «Образование» в Община КНачалник на РИО на МОН 2013-2014г.
Депутат в 44-о Народно събрание от Старозагорски избирателен район. 

117. Владимир Любомиров Грамовски, 34г., мениджър, специалист в областта на образованието, науката и защита правата на децата. Търговски представител на частно дружество.

 

118. Диан Иванов Господинов, 34 г., инженер, работи в рудник «Трояново-Север» с.Ковачево към «Мини Марица-изток» ЕАД. Женен с две деца.

119. Георги Ангелов Василев, 53 г., машинен инженер. 25 години работи в областта на енергетиката. От 2016 г. ръководител отдел «Инвестиции» в «ТЕЦ Марица изток 2» ЕАД. Семеен с две деца.

120. Николай Танев Тенев, 39г., треньор и съдия по спортни танци, магистър по спортен мениджмънт. Член на Управителния съвет на Българската Федерация по спортни танци 2016-2020г.; член на Настоятелството на НЧ «Искра-1860», Казанлък.

121. Моника Божидарова Динева, 45 г., юрист. Председател на Дисциплинарен съд при Адвокатска колегия – Стара Загора. Общински съветник от групата на БСП в Общински съвет-Казанлък от 2003г. досега.
Член на комисията по устройство на територията и комисията по противодействие на корупцията и за упражняване на контрол върху актовете, издадени от органите на изпълнителна власт. Председател е на Общинската контролна комисия на БСП-Казанлък.

122. Момчил Донев Ненов, 40 г., строителен инженер. С професионален опит в областта на енергетиката – изграждане и поддръжка на хидроенергийни съоръжения. Технолог и аналитичен специалист с технологиите на японската корпорация SEKISUI Chemical, както и на други водещи европейски производители. Женен, с две деца.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram