Д-р Иван Колев: „Бъдете промяната, която искате да видите в света“

#4️4️⃣#1️1️⃣0️⃣5️⃣
Вероятно това ще е последния ми пост преди 11.07.2021.и с него се обръщам към хората на Казанлък и района, за да им кажа своето голямо благодаря за подкрепата и куража, който ми дадохте дотук!
Както по-рано бях казал, моята кампания се състоеше от няколко поста тук/всички писани от мен/, от един билборд и не толкова голямо количество плакати. Макар да имах предложения за помощ от много мои приятели реших, че всички разходи ще поема само и единствено аз, защото мисля, че така е честно. Ако съжалявам за нещо, то е, че вече не са времената на Хайд парк и не можех на центъра на Казанлък да се кача на един стол и да държа речи🤣, в които изчерпателно да разкажа в цялост за политическите си виждания.
Имам надеждата и страха, че мога да бъда вашият избор на 11.07.2021 и тогава ще трябва да бъда надежда, а не разочарование. Мисля, че всички разбирате, че за това няма училище и човек единствено с онова, което носи в себе си/умишлено не ползвам думата морал/ може да покаже, че не всички казани думи са празни.
Още от сега благодаря на всички, които ще излязат да гласуват. Всеки с убежденията си. Това е демокрация. Ще завърша поста с мисъл на един велик Човек превърнал ненасилието в свое политическо верую-Махатма Ганди. На всичкото отгоре по ирония на съдбата тази мисъл ми се падна от кафе в деня на започване на кампанията и реших да я оставя за накрая.
„Бъдете промяната, която искате да видите в света“.
Яко, нали🤩🤩🤩

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram