БСП поиска победа на изборите, промяна на олигархичния модел на мафията

Коалиция „БСП за България”  закри предизборната си кампания с митинг-концерт на площада в Стара Загора   

„11 юли е съдбовен ден за България. За да се преборим с олигархическия модел на мафията, завзела държава, общини, населени места, изземваща ресурси от вас, от децата ни, от бъдещите поколения. Няма по- лява политика от борбата с олигархичния модел. Няма по- лява политика от спиране на кражбите и корупцията. В тази борба ние ще дадем всичко”.

Това заяви водачът на листата  на „БСП за България” Георги Кадиев пред  дошлите на площада в Стара Загора социалисти, участници в листата под №4 в бюлетината, симпатизанти и граждани  за закриване на предизборната кампания на коалицията. Старт за добро настроение дадоха виртуозните музиканти  от Етро брас бенд .

”Аз съм застанал пред вас, за да поема ангажимент – че никога при никакви обстоятелства няма да ви предадем или  продадем. Винаги ще бъдем не зад вас, а до вас. Да си ляв означава да си солидарен, справедлив, да помагаш на другите, когато имат нужда. Това ще правим ние. Искам да се превърнем в незаобиколим фактор за съставяне на  следващото управление. Не за друго, а за изпълним ангажиментите, които сме поели. Ще направим така Стара Загора, областта, държавата да изглеждат по друг начин след изборите. Затова ни трябва вашата подкрепа на 11 юли”, емоционално се обърна към присъстващите водачът на листата с номер 4 Георги Кадиев.

Той представи и кандидат-депутатите от листата на „БСП за България”.

Вторият в нея Георги  Гьоков заяви: БСП   е единствената партия, която може да донесе промяната и да я направи устойчива във времето. БСП е единствената партия, която може да управлява страната с отговорност и грижа за всеки българин. Подкрепете ни с номер 4 в бюлетината, ние няма да ви предадем.

Милена Данкова, с преференция 119, призова: Като учител желая да върнем качеството на българското образование. Да възпитаме здрави, мислещи хора, нека те да останат в България и да се радват на спокоен и хубав живот тук.

Пламен Караджов, с преференция 103, каза: Това е отборът, който в последния месец доказа, че знае и може. Това е отборът, който няма да ви предаде. Затова на 11 юли гласувайте с номер 4.

Даниела Лекина, с преференция 110, се обърна съм присъстващите с думите: Народът е казал: Съединението прави силата. Съединени, обединени на 11 юли, ние трябва да покажем, че сме номер едно. Успех и победа!

Неделчо Маринов, с преференция 104: Благодаря, че бяхте с нас в предизборния месец. Убеден съм, че ще бъдем заедно и занапред. Затова всички на 11 юли с бюлетина №4 напред към победата, напред към промяната, към по-доброто бъдеще на нашите деца.

Динко Господинов, с преференция 114: Време е за промяна. Затова имаме нужда от вашата подкрепа. Подкрепете ни!

Сашо Лозанов, с преференция 116: Пред страната предстоят за решаване много сериозни проблеми. Необходими са почтеност и компетентност. Доверете ни се , ние ги имаме. Гласувайте за нас, няма да ви посрамим.

Накрая бе дадена думата на 19-годишната Даяна, доброволка в кампанията: Искам да попитам: настъпи ли моментът на промяната. Ние младите осъзнаваме това. На нас ни трябват достойни условия за живот и труд, за да можем да създаваме семейства си тук, в България, в Стара Загора. Нека  на 11-ти, в неделя, с номер 4 да кажем дотук и променим България.

В края на официалната част всички кандидат- депутати разпънаха огромен транспарант с надпис: ”Няма да дадем „Марица изток” в знак на солидарност с работещите в комплекса.

”Ще направим всичко, за да спасим работните  ви места, икономиката на града и областта. За да има силна Стара Загора и силна България”, заключи Георги Кадиев.

Изпълненията на музикантите от оркестъра повишиха градуса на настроението, а най-емоционалните се хванаха на  българско хоро.

Листата на коалиция „БСП за България“ с номерата на преференциите на кандидатите:

101. Георги Стоянов Кадиев

102. Георги Янчев Гьоков

103. Пламен Станимиров Караджов

104. Неделчо Кръстев Маринов

105. Иван Христов Колев

106. Георги Ангелов Василев

107. Владимир Любомиров Грамовски

108. Момчил Донев Ненов

109. Иван Желев Михайлов

110. Даниела Ангелова Лекина

111. Георги Динев Господинов

1112. Николай Марков Василев

113. Асен Тодоров Тодоров

114. Динко Колев Господинов

115. Мирослав Атанасов Атанасов

116. Сашко Иванов Лозанов

117. Господин Петров Ангелов

118. Георги Тодоров Николаев

119. Милена Златева Данкова

120. Стела Владимирова Герджикова

121. Радиана Георгиева Неделчева

122. Георги Петров Богданов

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram