БСП има алтернативен Национален план за възстановяване и устойчивост

❌Електронна здравна карта и здравно досие, съдържащи данни за размера на здравните вноски на всеки, колко пъти и къде е лекуван, от кого и колко е струвало.

❌Единна електронна образователна система с информация за всеки ученик и студент в кое училище учи, колко, колко отсъствия има, кой му преподава, колко често то оценява.

❌ Единен електронен данъчен регистър, обединяващ информация за имуществото, доходите, които има едно лице и помощите, които получава.

❌Национална електронна система по заетостта, свързваща всички бюра по труда на територията на страна с данни за безработицата по области, търсещите работа и търсещите социални помощи.

❌Единна информационна система, обединяваща пазарите на селскостопанска продукция с платформа за електронна търговия за достъп на фермерите до пазарите и големите търговски вериги.

❌Национален електронен поземлен регистър, с който се решава въпроса с т. нар. “бели” и “червени” петна в земеделието, кой взема субсидии, за какво ги получава, количество произведена продукция

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram