3 милиона български емигранти искат обяснение от Горанов как се харчат парите им събрани за „такса смет“ след като те не правят боклук в България!

0
987

Над 400 000 празни къщи и апартаменти в България плащат всяка година в общините такса смет, без някой да живее в тях и да изхвърля боклук. Но това за Герб няма голямо значение и всяка година таксата се вдига във всяка една община с обяснението, че трябвало да е чисто.

Второто обяснение на калинките от Герб е че имали много разходи по почистването, но явно тези „калинки“ не отчитат факта, че повече от половин България вече е зад граница, че боклука е в пъти по-малко отколкото преди 10 години, но таксата смет е в пъти по-висока, за тях няма значение, на тях им трябват пари, за какво ще се използват никой няма право да пита. А дори и да пита, няма да получи и отговор.

Затова група емигранти от различни държави в Европа, ще изпратят писмо до Владислав Горанов най-видната „калинка“ на „Калинчо “ Борисов, за да разберат как точно става номера, десет години да не правят никакъв боклук в България, но Герб да им прибира парите и да им вдига таксата всяка година. Населението на България намалява, таксите се вдигат, явно правителството ни цака да плащаме и за бооклука, който внасят от трети страни, но дали това е така, могат да кажат Горанов и Борисов./.informiran.net

Само заедно можем да се справим с COVID-19. Всеки един от нас е отговорен за тази борба.

Нека бъдем дисциплинирани.

Да спазваме препоръките на експертите.

Грижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

Екип на Медийна група Вис виталис