Халил Летифов: Щом сме заедно, можем да се справим и да постигнем нужната сигурност и стабилност на България!

Съвсем неслучайно областната структура на ДПС – Стара Загора избра днешния 22 септември – Деня на независимостта, за да събере членове и симпатизанти, а и всеки който желае, на празничен концерт в град Крън, община Казанлък. Песните на родопския певец Хамид Имамски огласиха подбалканското градче, като своевременно крънчани извиха кръшни хора в центъра на града.

Кандидатите за народни представители, с водач на листата заместник-председателят Халил Летифов, разговаряха с местните, с които се поздравиха и за Празника.

Основното послание, което крънчани оправиха към ДПС -кандидатите за народни представители, бе в следващия Парламент да се състави стабилно и разумно правителство, за да има сигурност и стабилност в страната. “Нашата основна задача е да се справим с политическите кризи, до които се стигна след чертаене на червени разделителни линии, противопоставяне, език на омразата и ксенофобия. Това създаде среда на нестабилност и несигурно правителство”, заяви Халил Летифов, който бе категоричен: “Щом сме заедно, можем да се справим и да постигнем нужната сигурност и стабилност на България!”

Песните на Хамид Имамов накараха жителите на гр. Крън да се хванат на кръшно българско хоро. Родопският глас бе подарък за крънчани от кандидатите за народни представители от ДПС за област Стара Загора с водач на листата заместник-председателят Халил Летифов.

№1 с ДПС Сигурност и Стабилност!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram