Дженал Топалова: Младежката организация на ДПС е най-голямата млада партийна структура в страната

Благодарна съм за шанса, който ДПС дава на младите хора да се развиват и да влагат енергията си в разрешаване проблемите на хората. ДПС е партия с приемственост, перспектива и многопластово развитие. И на тези избори средната възраст в листата ни за Стара Загора е 37 години. И в този смисъл едва ли има друга партия в България, която дава толкова добри възможности за развитие на младите хора. Да не забравяме, че младежката организация на ДПС е най-голямата млада партийна структура в страната. ♥️

Макар и млади, ние виждаме и осъзнаваме какво се случва в страната. Всеки усеща по джоба си инфлационните процеси и ниската покупателна способност. Това плаши хората, виждам го в очите на близките си, на съседите си, на приятелите си, на познати и непознати.
❗️Затова са нужни сигурност и стабилност – първо в политическата среда, след това ще се постигне и в икономически аспект. Това безвремие, в което се намира страната ни, трябва да спре и нямаме никакво време за губене. Нека подкрепим ДПС с бюлетина номер 1️⃣✅🗳!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram