Васил Пандов, ПП: Протягаме ръка към широк кръг формации


„Продължаваме промяната“ подава ръка за обединение към широк кръг от формации и каузи, както за парламентарните, така и за местните избори. Това заяви в „Денят започва“ доц. Васил Пандов от ПП.

Той допълни, че подкрепата за обединение с „Демократична България“ е единодушна сред представителите на „Продължаваме промяната“. Според него различията между двете формации относно разходването на държавния бюджет са преодолими.

„Не се обединяваме, за да разпределяме власт, нито за оцеляване. Ние се обединяваме, за да дадем надежда. Цената, която е заложена, политическата и не само – цената за българското общество изисква експертите по бюджет от двете формации да седнат на една маса и аз вярвам, че те ще намерят правилната формула за постигане на тези политики.

Ние протягаме ръка към широк кръг формации и каузи, които биха могли да застанат зад това обединение. Решението е общо, както за местните, така и парламентарните избори. Разбира се, при местните избори е друга технология, но общото е необходимостта от обединение и промяна“, посочи доц. Васил Пандов./КРОСС/ 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram