Църквата в Дунавци получи подарък за зимата от кандидат-кмета Дончо Гунев

„Единни ли сме, селото ще е добре. Искам да работя за вас. Никога не съм ви делил, няма и да го направя! Искам това, което ще направим заедно за Дунавци, да се помни с години. Искам да има разбиране между хората. Аз съм сериозен човек и като такъв ви давам дума, че ще бъда кмет на селото 24/7. До мен ще са Галина Стоянова и общинските съветници от ГЕРБ“, с тези думи кандидатът за кмет на с. Дунавци, издигнат от ГЕРБ, Дончо Гунев се обърна към пълната зала на местното читалище, където представи Програмата си за управление на селото.

Най-напред Гунев се обърна към младите хора, като им предложи, ако бъде избран за кмет, да им изгради стрийт фитнес площадка и да обособи специална зала за развлечения и игри за тях.

По време на срещата кандидат-кметът засегна и въпроса за опазване на обществения ред в селото и предложи поставяне на камери за видеонаблюдение в центъра на селото, както и на входа и изхода на Дунавци откъм главния път Е-871 и село Шейново. Поставянето на изкуствени неравности по платното за движение на ул. „Искра“, в близост до централния селски площад, също бе в дневния ред на Дончо Гунев. Той е намерил начин и за справяне с дъждовния канал, източно от гробищния парк като затвори тръбите и затреви терена. Стане ли кмет, Гунев ще изгради и ограда за двата гробищни парка. Старата етернитова водопроводна мрежа за питейна вода ще бъде сменена, съвместно с ВиК – Казанлък. „Ще обособя и зони за зелени сметища (за растителен и био отпадъци) през есента“, подчерта Дончо Гунев, който на срещата с жителите на Дунавци бе подкрепен от Галина Стоянова и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ в лицето на: Борис, Кърчев, Младен Желев, Илиана Жекова, Веселин Сираков, Аксения Тилева, д-р Белчо Белчев, д-р Мехмед Мехмедов, Андриян Качанов, Елица Димитрова, Роман Желев. Всички те бяха единодушни, че разделението в селото не трябва да има и обединението може да бъде постигнато само от Дончо Гунев.

Самият той на връх Димитровден подари на храма камина за отопление през зимния сезон, закупена с негови лични средства.

За да продължат добрите неща за с. Дунавци и за Община Казанлък, подкрепете кандидата за кмет на селото Дончо Гунев, кандидата за кмет на Общината Галина Стоянова и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ с номер 7️⃣ в бюлетините.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram