Зина Трифонова: Копринка е в сърцето ми! 

„Копринка е в сърцето ми и ще работя с обич за нея!“, заяви кандидатът за кмет на селото Зина Трифонова, която днес подкрепиха и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ. С автентична българска народна носия тя посрещна гостите си. „Отбелязването на такива празници показва, че българското село е живо, че дълбоките корени на традицията са мощен заряд за неговото пребъдване и прави хората необикновени. Нека бъдем смели и да продължим с обич да работим за с.Копринка и Община Казанлък“, не скри радостта си Трифонова.

В Програмата си за управление тя акцентира върху редица несвършени неща в селото, така че то да има един нов и различен облик и да се превърне в притегателен център за младите. Трифонова предвижда решаване на проблема с канализацията, като бъде изготвен проект за изграждане на още три пречиствателни станции, чрез които ще се осигури включване на всички домакинства към канализацията. Кандидатът за кмет от ГЕРБ има визия и за изготвяне на проекти за изграждане на детски площадки и кандидатстване за финансиране в ПУДООС по програма „Чиста околна среда“ на следните терени: пространството между ул. „Искра“, ул. “П. Р. Славейков“ и ул.“Ген. Вл. Заимов“ и пространството между ул.“Дунав“, ул.“Ал. Стамболийски“ и ул.“Хан Аспарух“.

„Селото ни има нужда от хубав парк за отдих и предвиждам да направя такъв до ОУ „Св. св. Кирил и Методий“. Ще подменя уличното осветление с изцяло енергоспестяващо осветление, както и ще направя ремонт на пътя до двата гробищни парка“, предвижда още Зина Трифонова, която жителите на Копринка могат да подкрепят с № 7 за кмет на селото им в следващите четири години. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram