Гюров: Не мога да потвърдя, че следващата седмица ще има номинация за министър-председател

„Не мога да потвърдя, че следващата седмица ще има номинация за министър-председател“, това заяви председателят на парламентарната група на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров в кулоарите на Народното събрание.

„Имаме днес до края на деня да предоставим нашите коментари. В момента текат съгласуванията в комисии и по ресори, така че до края на деня ще имаме коментари. Аз съм ги прегледал предложенията. Някои от тях са неприемливи, но няма да давам сега коментари, защото имаме вътрешна процедура до средата на деня, в който ще съберем от всички ресори коментари, след което ще ги обсъдим и съгласуваме с останалите партии“.

„Това са коментари по същество, които едва ли ще наклонят везните в една или друга посока относно преговорите“, допълни Гюров.

„На този етап не сме водили директни преговори с тях, така че не мога да коментирам. Това, което се случва в зала и в комисии, има някаква конструктивност“, отговори Гюров на журналистически въпрос дали „Има такъв народ“ са станали „по-сговорливи“./КРОСС/

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram