Марков: Знаете ли в какъв капан живеем?

Знаете ли в какъв капан живеем?

Меко казано политически, но тази не е точната дума. Всъщност това е подписан и  действащ договор между тежката организирана престъпност, цялото политическо статукво, интелигенцията, бизнеса и лидерите на ЕС, с нашата уж официална държавна власт. Тя не е официална, разбира се, защото се реализира чрез извършване на престъпление по Наказателния кодекс – фалшификация на избори!!! 

Именно чрез този скрит договор ББ е невъзможният възможен и единствен легитимиран управник на територията, защото всички страни по договора са зад гърба му и правят и невъзможното да остане на власт. Заради лични техни интереси. Цели 20 години държат на върха на държавата един видимо болен човек, социопат и пладнешки хайдутин, който по удивителен начин обслужва и гарантира интересите на всички страни. А този начин е само един. Престъпен. 

Имаше една песен в миналото ни, което все още е настояще: „Дружна песен нек да екне“. Това е нашето положение като нация. Ляво, дясно, центристко, либерално, национално, патриотично и прочее е все зад ББ! Под строй. И в пълна престъпна зависимиост. Постановките са различни, но театъра е само един. Този на сенките.

Защо сме в капан? Защото сме наивни и все още деца…

Коментар на експерта по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram