„Казанлък“ с победа и загуба в София, въпреки грипния вирус

„Казанлък Волей“ загуби в проверка от вицешампиона „Левски“ в София с 1:3 (17:25, 25:23, 25:27, 22:25). Във втората среща обаче, надделя над ЦСКА с 3:2 (25:23, 21:25, 22:25, 25:15, 15:7), отново в контрола, играна в столицата.

„Целият тим бе „повален“ от вирусно заболяване и двата дни, въпреки това играха силно, със самочувствие, на ниво, с много борба. „Стиснаха зъби“ и геройски преодоляха онази отпадналост след заболяването. Първата среща, независимо от загубата, играхме силно, с много хъс и желание. Полезни контроли, равностойна и мотивирана игра. Нужно е да си повярваме още малко, нужна е малко концентрация и на моменти да не се разсейваме в играта. Явно позитивно се оказа и връщането на Патрисия Йончева, Мария Кривошийска и Веселина Аршинкова в Казанлък. Доволни сме, нашите момичета са героини!“, коментираха от щаба ни.

След три дни почивка и възстановяване отново в клуба ще работят „на пълна пара“, тъй като поне до Коледа няма да има подобни паузи.

„Фаталните 13“ момичета не изневериха и се понравиха с игра, поведение и самочувствие насред София.

„Нямаме поставени цели, тайничко се надяваме на медали и да сме сред лидерите в шампионата“, коментираха от зала „Багира“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram