Георги Гьоков: 3-ти март е една от най-значимите дати в хилядолетната ни история

Кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България”  и представители на общинската организация на партията в Стара Загора се включиха в проявите, организирани от община Стара Загора за отбелязване на националния празник на България – 3 март. Водени от водача в листата за 27 МИР Стара Загора Георги Гьоков те поднесоха цветя на паметника „Защитниците на Стара Загора” в парк „Пети Октомври”. След това присъстваха на церемонията по издигане на националното знаме на площада пред община Стара Загора и положиха венци и цветя на Мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора”.

„Честита свобода на българите!3 март е една от най-значимите дати в нашата хилядолетна история. За мен той е символ на държавността и възстановяването й за България. С тази дата формално се слага началото на изграждането на независима България, на България, която знаем днес”, заяви Георги Гьоков.

„Посланията на този празник са много, защото българите живеят в труден момент. А всеки такъв иска сплотяване на нацията, единство в действията. За да постигнем добри резултати и да живеят българите добре. На празниците трябва да си говорим само хубави неща и смятам, че на днешния празник трябва да кажем, че България я очакват добри дни, добри години и ще бъде отново каквото е била на световната сцена”, допълни още водачът в листата. 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram