В Купата на България с казанлъшко участие

Чаканите с огромен интерес от феновете на  столичните „Левски“ и „Славия“ билети за финала за Купата на България вече са пуснати в продажба.

Сблъсъкът между най-старите столични отбори ще се проведе на 9 май (сряда) на Националния стадион „Васил Левски“ и е с начален час 19:30 часа. Две от надеждите и таланти на школата ни Галин Иванов и Иван Минчев от Казанлък очакват своя дебют на финала. Националите от „града на розите“ са едни от откритията на Камен Петков-„Кембо“ и покойния вече Кральо Орозов.

Голмайсторът и един от капитаните на „белите“ – Галин Иванов по ирония на съдбата бе юноша на „сините“ и минал през „Герена“. Роденият в Казанлък полузащитник игра преди това в „Берое“ Стара Загора, „Нефтохимик “ Бургас, „Арминия“ Билефелд -Германия, „Литекс“ Ловеч, „Самсунспор“ Турция и  „Хазар“ Ленкоран – Азербайджан.  Има над 154 мача и близо 40 гола с тима от „Овча купел“.

27-годишният полузащитник с първи клуб „Розова долина“- Иван Минчев преди да стане един от голмайсторите на „славистите“ игра за „Любимец’ 2007“ Любимец, „Локомотив“ Мездра, „Монтана“, „Спартак“ Варна, ЦСКА-София. Атрактивният играч с номер 73 има над 60 мача със столичани и 12 попадения.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram