„Розите“ стартират годината с нови играчи и 6 уговорени контроли

Идният понеделник, на 11 януари, казанлъшкият „Розова долина“ започва поредния подготвителен цикъл, преди мачовете на 20 февруари в Трета лига. Лидерът и един от капитаните на тима Диян Димов „ще окачи“ засега бутонките и няма да играе напролет в Казанлък. Помощник-треньорът Иван Чергев ще започне подготовка след седмици в „лазарета“, а Владислав Калайджиев още лекува тежката си контузия. На стадион „Севтополис“ след седмица ще видим централния защитник и ляв бек Цветан Чахов, който акостира от бургаския „Нефтохимик“, а от Стара Загора ще се подсилим с още двама футболисти. Една от надеждите от школата на „беройци“- Пламен Пенев ще играе десен бек и в 6-те контроли, а при нас отново се завръща от „Верея“/Стара Загора/ офанзивният Венцислав Иванов.

Точно в 15:15 часа, водени от опитния Атанас Апостолов, играчите от представителния ни футболен тим ще направят първото от планираните едноразови занимания преди да започнат контролите. Те стартират на 20 януари, като най-първо отборът ни среща ФК „Димитровград-1947“. С „Берое U19“ ще играем в Стара Загора на 23 януари, а след седмица, вероятно в гр. Твърдица, ще приемем елитния „Созопол“ на 30 януари. С един от лидерите на Югоизток при аматьорите „Загорец“ /Нова Загора/ ще се срещнем на 2 февруари, а на 6-ти в Казанлък отново гостува „Извор“-с. Горски извор, този път за зимна проверка. След седмица, на 13-ти февруари, бургаският „Черноморец-1919“ ще играе с казанлъчани, по всяка вероятност в Твърдица.

„Тази пролет тимът ни ще стои добре в мачовете в групата ни. Все пак сме едва на 3 точки от „ТОП 3“ и 3 отбора са с по 30 точки в „челните места“ от 18 състава“, коментираха от щаба на градския стадион. Имайки предвид зимните условия, епидемията в света и ситуацията в България, часовете, местата и датите може да бъдат променени в дните на подготовката.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram