Новини от вас: Ха наздраве протестиращи!!!

„В Казанлък пред „Лъвовата чешма” от 18.30 часа ще има протест с искане на оставката на правителството на Пламен Орешарски, той е част от протестите, които ще се проведат в цялата страна, съобщиха организаторите на протеста. „Да не позволяваме на политическите пристрастия да ни заслепяват! Олигархията и мафията са това, срещу което протестираме. Не е важно на коя партия симпатизираме. Сега сме Граждани срещу мафията!”, се казва в съобщението на организаторите.“

Този призив се появи на страниците на интернет в днешния след обед и обърка още повече хората, които политиците направиха на „луди калинки“.

Бойко Борисов така и не се определи какво иска и кога…плащаше за едни протести, избори искаше, луди пари хвърли  и сега когато казаха, добре, юли отиваме на избори, той отново даде назаден…

Тоя Бойко така и не се определи какво иска, че и хората обърка…

Ама казанлъшката кметица…по точно не казанлъшката, а герберската кметица, нали е сляпо подчинена на вождовете си взе, че накара хорицата да излязат да протестират срещу правителството, което така или иначе очаква се да подаде оставка, обаче по Галинин стил – работа може да не се свърши, ама фуфла да се вдига.

И понеже отново не можаха да ги организират, пък и се измориха от около 10 минутният протест, ги заведоха хорицата в казанлъшки ресторант на пазара да ги почерпят по едно питие…ха наздраве протестиращи!!!

Иван Стоянов

Ето ги и ревностните протестиращи в Казанлък:

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram