Новини от вас: Стойте си вкъщи, пазете децата си!

До родителите, които не подхождат адекватно към ситуацията!
Наблюдавам цяла сутрин как една безотговорна (според мен) майка е изкарала пред блока две деца. Едното сигурно няма 3 години, а другото да е на около 7г. Постлала е някаква кърпа на земята за бебето, а около него на мръсната земя са разпръснати играчки. Другото дете рита топка, която хваща с ръце и носи на бебето! Това продължава сигурно час! Питам се „Що за глупост е това, при тази кризисна ситуация?“. Това е възпитанието на една глупава жена, която се очаква да възпита две деца! На никой не му е приятно да си стои вкъщи и да се притеснява откъде ще изкара пари, да се притеснява за възрастните си родители и за здравето им!
Вчера, ходейки до магазина, две жени с бебешка количка, виждайки ме с маска, се изкикотиха и изкоментираха колко се вживяваме и т.н. Смешните сте вие, безотговорните хора, които от всичко „разбирате“ и не се вслушвате какво ви се казва!
Аз не предпазвам само себе си, предпазвам и околните като използвам маска. Направете го и вие, колкото и неудобно да е това. Стойте си вкъщи, пазете децата си! Те не са виновни, че сте безотговорни родители!

Гергана Петкова

Само заедно можем да се справим с COVID-19.  Всеки един от нас е отговорен за тази борба. Нека бъдем дисциплинирани. Да спазваме препоръките на експертите.

Грижете  се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

Екип на Медийна група Вис виталис

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram