Зов за помощ! Шанс за Стела

Здравейте, скъпи Дарители, от днес кампанията ми става СПЕШНА!

Спешно ТЪРСИМ 3483 ДОБРИ СЪРЦА, които да дарят по 10 лева!

СТРАХ МЕ Е! СТРАХ МЕ Е ОТ ТОВА, КОЕТО ПРЕДСТОИ. СТРАХ МЕ Е ОТ НЕИЗВЕСТНОТО…. За Всички вас, които ме познавате и сте наясно с моята история, и за всички Вас, които тепърва ще се запознаете, искам да Ви напомня, че страдам от рядкото заболяване Периневрални кисти на Тарлов. Моето заболяване не е признато по никакъв начин в България! То бива неглижирано от всички медицински лица, което тотално промени живота ми.

До 05/11/2021 г. имах планове, имах мечти, но рядката диагноза промени мирогледа ми. Да, имах симптоми. Да, имах болки, но както всеки обикновен човек си мислех, че е моментно неразположение. Животът ми се срина, трябваше да тръгна по нов, неизвестен път. Заболяването ми е такова – коварно, непредвидимо и ако не се лекува навреме – инвалидизиращо. Аз съм млад човек, който иска да срещне любовта на живота си и да създаде семейство, а не да съм прикована за леглото до края на живота си. Сумата, която е необходима за моята операция е 49 900 евро, като ще ме оперира световно признатият неврохирург д-р Франк Фейгенбаум от САЩ.Тук е моментът, в който искам да Ви споделя, че имам дата за операцията, която ще се извърши в AIMIS Spine Кипър.

На 08/05/22 аз трябва да летя с майка ми, която ще ми е придружител, тъй като операцията е тежка и няма да мога да се справя сама. На 26/03 сме закупили самолетните билети с лични средства, които се равняват на 132,96 евро.

Средствата, които имам събрани към момента са недостатъчни и именно затова се нуждая повече от всякога от Вашата подкрепа. НЕ МИ ДОСТИГАТ 17 829 евро, което се равнява на 34 831 лева.

Благодаря на всеки един, който се е включил в кампанията ми досега и е дал и малкото, което има, в името на това аз да се излекувам. Вярвам, че заедно ще успеем, въпреки трудните времена и въпреки късият срок. Точно заради това търсим спешно 3483 човека, които да дарят по 10 лева. До края на седмицата ще преведа 30% от стойността на офертата, което представлява депозит за операцията, която ще бъде извършена на стойност 14970 евро.Следващото плащане трябва да го направя най-късно до 29/04/2022 г., за да може болницата да получи парите преди да съм пристигнала, което означава, че имам точно 31 дни.

МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ!

Знам, че средствата за голям човек се събират много трудно. Знам, че времената са трудни. Знам, че от това заболяване не се умира. Но знам, че искам да живея живот, който да е достоен, самостоятелен и дай Боже без болка. Отново ще Ви помоля да ми помогнете и да бъдете до мен.Ще търся всякакви варианти за набиране на средства, затова имам идея да се направи физически благотворителен базар в град Плевен, за който ще са ми необходими доброволци, понеже не мога да се справя сама и стока, която да се продава. Другата седмица ще подам документи в Общината за разрешително и тогава ще Ви обявя датата, на която ще се проведе. Във връзка със стоката огромната ми молба е да ми изпращате всякаква стока без дрехи и обувки. Може да ми изпращате сувенири, всякаква ръчна изработка, настолни игри за деца, играчки (без плюшени), само нова козметика, всичко, което е подходящо за предстоящият голям празник Великден. Всичко, което Вие бихте си купили. Моля, всички желаещи, които имат желание да изпратят стока, да пишат на лично съобщение на страницата, за да мога да Ви предоставя данни за доставка. Можете да ме подкрепите по следните начини: Банка Алианц Дарителски сметки:

IBAN: BG 95 BUIN 956 119 006 924 59

BIC: BUINBGSF / Валута: BGN

IBAN: BG 37 BUIN 956 119 006 933 09

BIC: BUINBGSF / Валута: EUR

Титуляр: Стела Красимирова Лазарова

Stela Krasimirova Lazarova

DMS STELA на номер 17 777 – https://dmsbg.com/21872/shans-za-stela/

Платформа Павел Андреев: https://pavelandreev.bg/kampanii/81/speshno-shans-za-stela

Revolut: @stela123 Pay-Pal: stelkata6@gmail.com Чрез дарителските кутии, чийто списък може да намерите тук: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.110576598136237

Като се включите и участвате в Благотворителен базар “Шанс за Стела” – https://www.facebook.com/groups/269470318547012

Като организирате благотворително събитие в моя подкрепа. При въпроси и необходимост от съдействие, оставам на разположение. Моля Ви споделете, за да стигне до повече хора с добри сърца. Извинявам се за вида ми, но болката е по-силна от мен.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram