Новини от вас: Освен униформи, ни заставят да купуваме и лаптопи

2
30192

По повод униформите в училище „Антим I“ искам да потвърдя, че ни заставят да ги купим на децата, но и ни заставят в същото време с декларации да купуваме лаптопи за учене у дома он лайн, подготвят ни да ги затварят по къщите и още нещо – да се превръщаме в пъдари. Кое по-напред да купя – униформа ли, лаптоп ли и да ходя на работа или да стана надзирател на учебния процес по интернет? Ето и снимка, която ни разпратиха на цевотевете на блузките, одобрени от ръководството на училището.

К.В.

Коментари от Фейсбук

2 КОМЕНТАРИ

  1. До кога ще мълчим и ще се кланяме на г-жа Директорката на Антим,която е взела индивидуално решение и ни задължава с тези декларации.Това се случва само в това училище, защото им се позволява от управляващата партия в момента.Нима ние като родители нямаме права,а само задължения и никой не е попитал родителите имат или нямат възможност да закупят всичко това което се изисква от г-жа Директорката.И все пак всичко опира до финансовата възможност на родителите и на фона на световно икономическа криза,някой е решил на чужд гръб да си трупа финансови облаги.

  2. Не исках да попълвам тази декларация, но ми звъннаха от училището, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА – ми тогава си ги попълнете в училището, обезсмисля се попълването вкъщи, щом нямаш право на мнение. По темата за униформите – даже и нямаше декларации. Без гласуване и без искане на мнение от родителите се прие ЕДИНОДУШНО ОТ ДИРЕКТОРКАТА и фирмата, която ще изработва униформите и офертата и носенето на такива.

Comments are closed.