Новини от вас: Къде са контролните органи при обявено Извънредно положение?!

1
1104

Казанлък 11.45 на 17-и март 2020 г. Извънредно положение.

Пред банков офис срещу Общината./Отбелазвам, че опашката е по-гъста в сенчестата част пред сградата/.

Същото е пред Общинска банка и банките срещу Лъвовата чешма.

Още по-голямо и по-гъсто струпване е пред Социални грижи – Бюро по труда- Данъчно…

Тумби от роми. Куцукащи, на колелета и разхождащи се просто жени и мъже на видима възраст над 75 години са край пазара, суперите и просто – по тротоарите. МОЛ-а на вторите употреби срещу Библиотеката работи. Обиколих с автомобил. Не видях нито един полицай, нито един контролен орган, който да всява респект с обиколки по опашките. Нито човек от институциите, който да следи навън на място , спазва ли се редът, за който алармира Националния кризисен щаб. Точка.

Само заедно можем да се справим с COVID-19.  Всеки един от нас е отговорен за тази борба. Нека бъдем дисциплинирани. Да спазваме препоръките на експертите.

Грижете  се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

Екип на Медийна група Вис виталис

Коментари от Фейсбук

1 коментар

  1. защо толкова много хора не спазват извънредното положение,велоалеята от Казанлък към с.Енина е пълна със семейства с малки деца които карат колелета,тинейджъри на групи,такива които се разхождат безцелно,къде е кмета да се разпореди,къде са глобите,къде е полицията,ако се глобят само няколко човека всичко ще си дойде на мястото и само така ще се оправим,иначе няма оправия като овце сме,никакъв контрол,срамота за управниците на град Казанлък

Comments are closed.