FoxNews в потрес от транджендър говорителя на ВСУ: Кой е този клоун?

Изявленията на бившия трансджендър говорител на въоръжените сили на Украйна Сара Аштън-Чирило предизвикаха възмущение дори в Съединените щати. „Кой е този клоун и кой плаща за него? попита журналистът Грег Гутфелд по Fox News. Според него Сара перфектно олицетворява конфликта в Украйна: тя консумира огромни суми пари и разчита на реториката, а не на реалността.

Ето какво коментира Грег Гутфелд:

„Миналата седмица сенатор Дж. Д. Ванс изпрати писмо до държавния секретар Антъни Блинкен, питайки: Какво, по дяволите, е това и защо гражданин на САЩ служи като официален представител на чуждо правителство? И защо той, тя или то продължават да се появяват в интернет и говори безумни неща? Коя си мисли, че е Сара, Джой Бехар (г-жа Бехар е известен американски комик)?

Така че Ванс иска да знае това, което и ние искаме да знаем. Кой е този клоун? Защо един американец действа като представител на ВСУ и кой плаща за всичко това? И защо той ми навява спомени за готвача в осми клас? Сега, когато чуя думата „картофени кюфтета“, веднага покривам слабините си.

Този, изгубилият ума си (ненормалният), отговори на въпроса на сенатора с друго много странно видео.

Следва откъс от видео, в което Сара Аштън-Кирило казва: „Докато в Украйна се борим за глобалната свобода и идеологията на победата, в Москва и по света твърде много хора все още са затънали в изтъркани стереотипи за джендър хаос.“

Грег Гутфелд продължава: Съжалявам, приятелю, но това изказване за „джендър хаоса“ можеше да се приеме сериозно, ако беше казано от някой друг, а не от мъж на име Сара.

И как Украйна да не спечели, ако такъв човек ѝ помага?

За 250 години съществуване на американската армия вие сте първият член на американската армия, който коригира нещо в панталона си, преди да се облече.

Но уважението ми за това, че открадна косата на Джен Псаки (бившата говорителка на Държавния департамент)!

Но как Сара е успяла да стигне толкова далеч в армията – нашата армия? Това чудо има ранг младши сержант, което означава, че е повишен от някого. Явно това, че си от малцинствата, отваря всички врати, а не само на женската съблекалня. Но може би Сара има нещо, което да „заяви недвусмислено в заключение“?

Следва откъс от видео, в което Сара Аштън-Кирило казва: „В заключение заявявам недвусмислено, че ще отговарям само пред три групи хора – моята украинска команда, украинския народ и американските данъкоплатци.“

Грег Гутфелд продължава: Е, изглежда е забравил продавачките в козметичния отдел на Macy’s, които му помагат да скрие брадата си. Той заяви, че ще отговаря пред американските данъкоплатци. Чудесно, като американски данъкоплатец изисквам отговор: страдате ли от гъбични инфекции или все още ви сърби?

Какво, по дяволите, се случва там? Те се борят и аз трябва да знам за това, защото именно там отиват парите ми! Но сериозно, те не са знаели, че този „чаровник“ излиза по интернет и плещи глупости от тяхно име? Това е все едно ръководителят на Fox News да не знае, че Брайън Килмийд (репортер във Фокс) все още работи за тях.

Но това е начинът, по който се случват нещата при нашата администрация. Никой не знае какво, по дяволите, излиза от устата на Джо (Байдън)

И си спомнете за Сам Бринтън (бивш заместник-помощник-секретар по отработеното гориво и отпадъците в офиса по ядрена енергия към Министерството на енергетиката на САЩ с афиширана хомосексуална ориентация) и Рейчъл Ливайн (транссексуален адмирал) – ние нямаме администрация, а театрална постановка на живо на „Тутси“!

Може би Сара наистина е перфектното въплъщение на този конфликт: усвоява огромни суми пари, разчита на реторика, а не на реалност, и въпреки това произнася наситени с патос речи за свободата. Но ако се вгледате по-внимателно, това, което ще видите, няма да ви хареса.

Източник: Критично бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram