Тръмп в заключителното си слово като президент: Винаги ще се боря за вас

В заключителното си слово като президент Доналд Тръмп обеща „винаги да се бори“ и пожела на идващата администрация на Байдън „голям късмет“.

„Вие сте невероятни хора. Това е страхотна, страхотна държава. За мен е най-голямата чест и привилегия да бъда ваш президент“, каза Тръмп пред тълпа от семейството и персонала си.

„Винаги ще се боря за Вас. Ще наблюдавам. Ще слушам и ще ви кажа, че бъдещето на тази държава никога не е било по-добро. Пожелавам на новата администрация голям късмет и голям успех. Мисля, че ще имат голям успех. Те имат основата да направят нещо наистина грандиозно“, добави Тръмп. 

Той също така благодари на вицепрезидента Майк Пенс, втората дама Карън Пенс и конгреса.

Докато започваше изказванията си, президентът Тръмп се съсредоточи върху семейството си, което присъстваше отстрани на сцената.Той разпозна децата си, казвайки: „Хората нямат представа колко много е работило това семейство. Можеше да имат много по-лесен живот, но те просто свършиха фантастична работа.

Той също така разпозна своя началник на кабинета Марк Медоус, преди да извика първата дама Мелания Тръмп да говори.

Той нарече първата дама „жена с голяма грация, красота и достойнство“ и каза, че е „толкова популярна сред хората“, въпреки допитванията на CNN, според които тя е първата дама с най-нисък рейтинг на популярност в най-новата история . 

Мелания Тръмп за кратко се качи на подиума, като каза: „Да бъда вашата първа дама беше най-голямата ми чест“.

След като тя завърши репликата си, президентът взе микрофона, казвайки: „Какво друго трябва да се каже, нали? Това е истински страхотна работа. “ 

Евроком

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram