Професор от Харвард си създаде неприятности, след като заяви, че съществуват само два пола

Америка все повече губи ума си заради масовата ЛГБТ пропаганда, наложена на обществото. В тази страна сексуалните малцинства и други извратеняци отдавна са станали мнозинство, а хората с нормална ориентация се считат за изгнаници от обществото.

Те трябва да мълчат за своите възгледи, за да не предизвикат гнева на свирепата тълпа от любители на бирата, хамбургерите и всякаквите му там глупави теории. В съвременна Америка признаването на нормална ориентация е същото като подписването на собствена присъда.

Професорът от Харвард Карол Хевен каза във “Фокс Нюз”, че има само два пола: мъжки и женски. И като се започна. Започнаха да тормозят жената в социалните мрежи, да я обиждат, заплашват и унижават по всякакъв начин заради думите ѝ. Активистите се оплакаха пред ръководството на Харвард и поискаха уволнението на учителя, който би могъл да повлияе негативно на учениците, като ги подведе. Да, като ги подведе!

Директорът на Харвард по разнообразието и приобщаването Лора Симоне Луис е трябвало да публикува публични извинения и оправдания. Тя заяви, че ръководството на университета осъжда служителя за грешните възгледи и със сигурност ще вземе мерки да я дисциплинира. Освен това тя подчерта, че Харвард категорично не е съгласен с нейното мнение. Видите ли: говорила е някакви глупости, просто срамота! Всеки знае, че има няколко десетки пола и учителят не трябва да изостава от времето.

Все пак не се е стигнало до уволнението на служителя от Харвард, но скандалът продължава да набира скорост, така че тази история не трябва да се счита за завършена. Ако се създаде такъв прецедент, ще стане много трудно за преподавателите в американските университети да работят. Те могат да бъдат уволнени така или иначе, ако чернокожите ученици приемат, че на тях се гледа с недобри очи. Сега към това могат да се добавят нови усложнения, свързани с налагането на ЛГБТ-пропагандата.

Превод: В. Сергеев

Източник: Поглед инфо

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram