Жестоко убийство в Испания! Българин насече с нож жена си и детето си и опита да се самоубие

Българин уби жена си и детето си в Испания, след което опита да се самоубие. 29-годишната Ирина е убита в неделя вечерта в мадридския град Мостолес. Тя е имала намерение да се раздели с партньора си, разказват нейни приятели. Близките й твърдят, че именно това е причината, която е накарала 39-годишния българин Галин да убие Ирина и дъщеря им Мария.

Жената никога не е осъждала партньора си за малтретиране, но въпреки това е казвала, че в някои случаи съпругът й е бил агресивен с нея.


В неделя вечерта мъжът е казал на няколко негови приятели, че е нападнал жена си както и че обмисля да посегне на живота си. След това близките им се появили на адреса им, почукали са на вратата, но никой не е отворил. Това ги притеснило и решили да уведомят полицията.

При пристигането си полицаите успели да влязат в къщата и открили безжизнените тела на жената и момичето с множество прободни рани по врата и гърдите.Галин е направил опит за самоубийство, като се е намушкал с ножа в гърдите и краката, но опитът му е бил безуспешен. Мъжът е преместен в болница в Махадахонда, където остава под постоянно полицейско наблюдение, пише вестник „El mundo”.

Соченият за извършител на двойното престъпление работел в автосервиз. Иринa e работела като специалист по маникюр. Според нейни близки е била дистанцирана и не споделяше е споделяла много за личния си живот.

В нощта на двойното престъпление никой от съседите не чул нищо странно в блока, в който семейството живеело повече от седем години.

Консисторията е обявила тридневен официален траур и също така преустанови всички официални и политически действия за следващите три дни и знамената ще се веят наполовина. 

Фрог нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram