Евродепутатката от ЕНП Роберта Мацола е изтеглила предложенията си за промени в резолюцията

Евродепутатката от ЕНП Роберта Мацола е изтеглила предложенията си за промени в резолюцията за България, която трябва да гласува ЕП. Припомняме, че едно от предложенията направени от нея бе да се впише, че шеф на казина финансира протестите.

Отказът на Мацола от собствените си предложения идва малко след като от “Отровното трио” се заканиха да я съдят за твърденията й. Ето какво написа по този повод адвокат Николай Хаджигенов от Триото:  

“Пичове, шубета и вие каскети!

Протестът сме огромна сила и оказваме влияние и промени върху целият Европейски съюз!

По малко от час след обявлението, че ще съдим евродепутата от Малта – Роберта Мацол за клевета, същата е изтеглила от внесените поправки към резолюцията текста, че протестите са финансирани от Божков.….”

Хаго Бабикян допълва: „След като преди час публикувахме в Twitter, че ще съдим Роберта Мацола за клевета – тя оттегли поправката си!!! ГЕРБ и техните прислужници станаха за смях. За пореден път“.

Фрог

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnikolay.hadjigenov%2Fposts%2F3564934366859974&show_text=true&width=552&height=510&appId

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram