4 чанти, които ще носим през 2020

Аксесоарите са лесен начин да сте в крак с модата, без да променяте стила си радикално

Нова година, нови тенденции. Ако не сте от хората, които обичат да обновяват гардероба си спрямо актуалните трендове, аксесоарите са лесен начин да сте в крак с модата, без да променяте стила си радикално. Затова днес ще обърнем внимание на чантите, които бихте могли лесно да приспособите в ежедневието си, пише Iwoman.bg.

Слинг чанти

Този модел чанти обещават да бъдат доста актуални през 2020 година. През пролетта и лятото ще видим слинг чанти във всички форми, цветове и размери. Най-хубавото на този тренд е, че е адски практичен и сигурен, особено по време на път.

Миниатюрни чанти

Шансът вече да сте запознати с тенденцията на мини чантите е доста голям. Разликата е, че до този момент ги виждахме предимно по модните подиуми. Съгласни сме, че това определено не е най-практичният модел, който ще видите по улиците през 2020, но пък за излизане в събота вечер е повече от перфектен!

XXL TOTE

В противоположния край на спектъра са любимите ни „tote” чанти. Те могат да поберат поне няколко миниатюрни чантички, а и още десетки неща.

Чанта тип „кроасан“

Най-желаната форма на чантите определено ще е тази. Тези аксесоари са доста чаровни, а най-хубавото е, че идват в най-различни материали.


trafficnews.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram