4 прически, които превръщат всяка жена в селянка /СНИМКИ/

Съществува мнение, че момиче може да бъде изведено от селото, но село не може да бъде извадено от момиче. По принцип не сме съгласни, но всяко правило има изключение. 

Всяка жена може да стане истинска кралица на стила, ако просто започне да се грижи за себе си и да следва съвременните модни тенденции.

И ако не искате да бъдете оприличени на селянка е добре да забравите за четири тенденции в прическите.

Опашка с голям ластик

Плътните ластици бяха изключително популярни сред младите хора през 90-те и началото на 2000-те, но сега изглеждат нелепо и развалят прическата на всяка жена. През 2020 година си струва да се даде предпочитание на тънки еластични ластичета от неутрални цветове.

Прическа с големи фиби

Разбира се това е чудесен вариант, ако например почиствате къщата или отивате до банята. Но за нищо на света не се появявайте пред хора с това на косата. Има много по-благоприятни и стилни начини за стилизиране на гривата.

Къдрици с прав бретон

Правите дебели бретончета отдавна са излезли от мода. През 2020 година момичетата дават предпочитание на по-ефирни и асиметрични варианти. А съчетанието на бретончета с къдрици е гарант, че ще ви лепнат етикет „Провинциалистка“.

Къдрици, бетонирани с лак

Няма модерен фризьор, който вече да използва лак за коса, за да стилизира някоя прическа като я „бетонира“. И всеки компетентен стилист ще ви каже, че естествеността е на мода – къдриците, които изглеждат неподвижни и „бетонирани“, излязоха от тенденцията преди около 10 години, затова забравете за този стил./

jenata.blitz

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram