Румен Радев за Борисов: Той използва службите за свои цели, казва на прокуратурата кого да ”размаже”

”Борисов се опита да прехвърли отговорността на подслушването на друг – така прави винаги. Ако можеше да скрие и този скандал в зайчарника, но там не остана място то скандали. Очевидно е, че Борисов използва службите за свои политически цели. Премиерът казва на прокуратурата кого да ”размаже”.

Дори полицията е ангажирана да респектира несъгласните българи. Затова трябва да отстояваме правата си“, каза президентът пред журналисти след като провери дейността на предприятие в София.


„В безсилието си премиерът атакува и моето семейство. За съжаление, методите на министър-председателят издават битието му от началото на прехода. Ако някой трябва да се страхува от оставането на власт, това е Борисов“, допълни Радев.


„Растящото недоволство и разкритията за корупцията ежедневно разголват управленското му безсилие и зависимост. Но драмата на Борисов е, че този път номерът на разчистване с оставка няма да мине. Чака го служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението. Разбирам неговата растяща нервност“, коментира президентът.

Фрог

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram