ТОП: Цял бански това лято

Защо да изберете цял бански вместо половинки за тазгодишния ви плажен стил? Какви са предимствата на целия бански, кои са тенденциите и как да използвате модела в съчетание с други дрехи?

Цял бански за лятото - съвети, идеи, тенденции

Предимствата на целия бански

Въпреки че банските с половинки дават възможност да хванете повече тен, целият бански има далеч по-големи предимства. На първо място, с него се чувствате удобно – няма нужда да се тревожите, че връзките ще ви се развържат или че долнището ще се смъкне. С цял бански може както да се излежавате на пясъка, така и да плувате, да играете волейбол на плажа и като цяло да спортувате.

С него извайвате по-добър силует на тялото, като пребирате корема, издължавате краката и подчертавате бюста. Освен това целият бански излъчва класическа красота и елегантност и противно на очакванията, се забелязва повече от банските с половинки, особено ако сте избрали модел с атрактивен принт. 

Добави описание

Цял бански според фигурата

Целият бански може да се носи от жени с всякакъв тип фигура, но е добре да обърнете внимание на особеностите на вашето тяло и да съобразите модела с тях. Например, на жените с фигура круша се препоръчва бански с в по-минималистичен стил, а ако все пак искат да има някакъв акцент, то той задължително трябва да е в горната част.

Дамите с фигура ябълка трябва да се оглеждат с цял бански, който повдига бюста. Добре е, ако моделът е с по-висока талия и да не е прекалено изрязан в долната част. Фигура банан изисква цял бански с повече акценти, които да придадат извивки на тялото – ресни, волани, изразана част.

Добави описание

Цял бански с дълбоко V-образно деколте издължава горната половина на тялото, а тъмните цветове правят силуета да изглежда по-слаб. Дамите с фигура пясъчен часовник са свободни да избират какъвто искат модел цял бански. 

Добави описание

Тенденции при целите бански

Целият бански определено е на мода това лято. Като най-популярни се очертават моделите с връзки (отстрани или по средата), както и тези, които са изработени по-лъскави материи. Бански от кадифе или плюш също е в топ попаденията. Сред фаворитите се нареждат и моделите с едно рамо или с деколте тип лодка.

Добави описание

3 идеи как да носите цял бански това лято

Едно от големите предимства на целия бански е, че може да го носите не само на плажа. Вариант 1 – комбинирайте го с къси панталонки и разкопчана риза за небрежен ваканционен стил. Вариант 2 – съчетайте го с пола.

Добави описание

Дали ще изберете такава с макси дължина, или пък къса от деним е въпрос на личен избор. Вариант 3 – използвайте го за вечерна визия, като го съчетаете с панталон с висока талия и широки крачоли.

Розали ком

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram