Хамид, ДПС: Не сме се обидили на Борисов, смяхме се. Да стои по-малко на слънце

Ситуацията е сложна. Има възможност за пълна промяна на кабинета в рамките на това правителство, не е ясно дали ще бъде начело с Борисов. Това коментира зам-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид. 

Според него резултатите са вследствие на създаденото популистко националистическо правителство. Сега Борисов бере плодовете на своето решение, смята Хамид. 

Във връзка с последните обвинения и действия, предприети от страна на премиера спрямо министри, за които има подозрения за връзки с ДПС, депутатът от ДПС коментира:

„Не сме се обидили, смяхме се. Човек като стои малко повече време на слънце и почва да говори неща, които не мисли. Затова лекарите препоръчват да не се стои много на слънце. „

Нинова също е постояла повечко на слънце, защото ние не подкрепяме този кабинет. 30 години стъпка по стъпка следваме нашата политика. Няма как, гласувайки за нашите си идеи, някой да ни обвини, че подкрепяме други партии, допълни Хамид. 

„Целият този процес на сатанизиране – никой не иска да работи със силния, който има постоянна и ясна позиция. ДПС има ясна и отговорна позиция по всеки въпрос в продължение на 30 години. От тази завист се поражда всичко. Няма политическа партия, която да прекърши ДПС. Всичко добро предстои за нас. „

Евроком

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram