Фенове на Левски с въпроси към премиера Борисов във Фейсбук

Фенове на Левски отправиха критики и въпроси към премиера Бойко Борисов. Във Фейсбук страницата „100 години „Левски“ София – вековни поздрави от цял свят бе публикуван пост с обръщение към министър-председателя.

От страницата призоваха премиера Борисов да даде коментар за случващото се в „синия“ лагер, като феновете биха искали да знаят и какви са плановете му за бъдещето на клуба. Ето и цялото изявление:

„До най-богатия българин и собственик на ПФК „Левски“ София, г-н Бойко Методиев Борисов

Г-н Собственик на „Левски“ и на държавата, днес в безпрецедентно болезнена и унизителна за всички левскари демонстрация получихте от бившия благодетел на клуба акциите и собствеността върху „Левски“. Клубът, който толкова много обичате от дете, и на който сте ходили по мачове повече от всички нас, взети заедно. Клубът, на който от години, всъщност, прилагате всички хватки и постулати на политико-икономическата зависимост. Обещавате и дарявате със спонсорство и помощ ако този или онзи са или не са в клуба. Спускате, а след време и премахвате, всякакви „командоси-парашутисти“ за собственици, спонсори, строители, разрушители, радетели, благодетели.

Всичко това ставаше някак неофициално, зад кадър, но само до днес. Честито! Днес мечтата Ви бе изпълнена и официално получихте и придобихте собствеността върху „Левски“, пред очите на цяла България. Тъй като незнайно защо се скрихте и не можахме да чуем Вашия първи коментар по темата, както и Вашите планове свързани с клуба, бихме искали да Ви попитаме за Вашето мнение по темата.

Каква е визията за Вашето управление в „Левски“? Буди нескрито учудване и тезата, която споделяте, че Вие – най-изтъкнатият и далновиден лидер, водач и управленец, желаете да прехвърлите топката в ръцете на привържениците на „Левски“. Привържениците не са управленци, г-н Борисов, и не там е тяхното място. Тяхното място е на трибуните, където да оказват на любимия си клуб гореща и всеотдайна подкрепа, както и да го подпомагат, закупувайки билети и фенски артикули.

Очакваме да чуем становището, мнението и визията на собственика на „Левски“ г-н Бойко Методиев Борисов за случващото се в любимия му клуб и за светлото му бъдеще.“

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram