Убиец на пътя

Пред толкова шокиращи кадри, които ще видите по-долу, дори думите са излишни! Наистина ни е трудно да коментираме това, което Нели Кьосева е записала на видео преди часове. 

Шофьор във видимо неадекватно състояние криволичи по пътя за Хасково, между Малък извор и Корен, като 90% от времето кара в насрещното движение, принуждава няколко автомобила да излизат от пътното платно, опитвайки се да избегнат челен сблъсък с него, замалко не се удря в автобус, а за капак нищо неподозиращ шофьор на автомобил се разминава на косъм от трагедия, преминавайки в отсрещната лента и политайки към канавката й.

Кадрите са толкова ужасяващи, че жената, която снима от кола, движеща се зад въпросния индивид, възкликва: Убиец на пътя!

От коментарите под поста става ясно, че жената е подала сигнал на 112, а по-късно дори е в полицията, за да даде показания. Не знаем какъв е резултатът от това и как точно полицията се е намесила, но искрено се надяваме още в следващите часове да стане ясно ОЩЕ ли има книжка шофьорът на автомобил с хасковски номер 9576 ВН. И какво точно наказание ще понесе той.

Що се отнася до това, десетки видели клипа искат:

„Отнемане на книжката и конфискация на автомобила му, без право на шофиране, до живот!“

„Ужас! Такива – директно в затвора и конфискация на автомобила! Колко хора можеха да изгубят живота си!“

„С това говедо се разминахме непосредствено преди влизане в с.Манастир и в огледалото за задно виждане видях последната ситуация! Нека получи най-строгото наказание, рискува живота на толкова хора…“

„Много ми е интересно, как при подаден сигнал още преди с. Малево, този индивид стига почти до Хасково, без никаква реакция от полицията. Хората, които са се срещнали с това говедо, са имали голям късмет! Господ да пази всички ни!“

Глас плюс

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram