Тодор Георгиев (Теди Джорджо) със зов за помощ!

Председателят на ОбС-Дряново Тодор Георгиев, който е по-известен в шоубизнеса като DJ TEDDY GEORGO, написа призив за помощ в личната му фейсбук  страница.

Вижте какво точно написа най-спортния DJ и за какво дава 1000 лева награда.

Зов за помощ!

Загубени – Забравени – Отнети

Здравейте приятели!

Привет на всички колеги – DJ от цялата страна!

Привет на цялата гилдия – управители, мениджъри, бармани, сервитьори, балети, музиканти, певци, артисти, собственици на клубове и дискотеки и охранителни фирми в цялата страна.

Искам да споделя нещо много важно за мен, което касае моя живот и историята ми като DJ..! Искам да споделя с вас моята голяма болка и тъга и ЗОВ за помощ С ГОЛЯМА и ОГРОМНА МОЛБА към всички ВАС..! Днес се зарових в старата си фонотека, след новите мерки на пандемията COVID 19, имам малко повече време и реших да извадя старите си грамофони и плочи. Разбрах, че ми липсват 4-ри кейса с плочи.

Споделям Ви, че някъде по трасето през периода 2015 – 2019 година са изчезнали и съм погубил част от моите плочи, общо 4-ри кейса, от който 3-ри сребристо сиви със странично закопчаване и един СИН, най-стария ми кейс с най-ценните ми плочи от фонотеката. По близките ми приятели и фенове знаят, че тази фонотека е събирана през годините и е част от моя живот за последните ми 31-години и има много голяма САНТИМЕНТАЛНА СТОЙНОСТ за мен и са много ВАЖНА част от моя живот. Почти е невъзможно…, но някъде по трасето през последните 5-години може и да съм ги забравил и оставил някъде, НО…..! Последното ми парти на плочи е на 11.09.2015 година в коктейл бар “Mojito Fantastico” в Дряново.

ВАЖНО: Имайки предвид САНТИМЕНТАЛНАТА СТОЙНОСТ на плочите за мен, си позволявам да обявя първоначална награда на стойност от 1000 лева /хиляда лева/, която да стимулира вашите спомени….!

Ако някой се досети нещо по темата и има информация, моля да ми пише на лични съобщения във Facebook на “Teddy Georgo B”.

Сега е момента да ми помогнете и ако имате някакви спомени и информация да споделите с мен без да се притеснявате, че ще ме обидите, декларирам и ОБЕЩАВАМ, че няма да се сърдя и да се карам на никой!

Поздрави и успех на всички – Ваш Теди Джорджо!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram