Ръководството на ВМРО подава оставка

„След анализ на изборните резултати ръководството на ВМРО в лицето на Изпълнителния комитет на партията взе решение да подаде оставка“. Това се казва в съобщение във фейсбук страницата на партията.

В Изпълнителния комитет на партията влизат лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, заместник-председатели му Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Атанас Стоянов и Милен Михов, организационният секретар Юлиан Ангелов, и членовете – Султанка Петрова, Красимир Богданов, Борис Вангелов, Георги Дракалиев, Васил Христов, Антон Андонов, Александър Сиди, Йордан Йорданов, Карлос Контрера, Калин Поповски.

От партията ще свикат Организационен съвет, който да подготви и свика конгрес, на който да бъде избрано ново ръководство.

„Благодарим за подкрепата на истинските български родолюбци, които избраха ВМРО. Благодарим за подкрепата в тежката политическа, икономическа и здравна обстановка“, се казва още в изявлението на ВМРО.

„Оставаме верни на българската национална кауза. Призоваваме българските политически партии, представени в Народното събрание, да не отстъпват от защитата на българските интереси в Македония. Кауза, която ние ще продължим да браним с цената на всичко“, казват още от партията.

Източник: „24 часа“

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram