Росен Миленов: Приятел на Борисов му скрои яко шапката

Някой от приближените на премиера Бойко Борисов го вкара в капан. Така бившият служител на ДАНС Росен Миленов коментира пред Фрог новите скандални снимки, свързани с премиера. Ето какво обясни той:

Някой от приближения кръг на Борисов го вкара в капан. Само негов човек може да се доближи толкова близо до него и то през нощта. Това са хора от сорта на Златев, на Цветанов. Надали ще посмее да снима жена.  Съвсем ясно в случая говорим за целенасочени действия. Това, което виждаме на снимките въобще не е лицеприятно.  И записът не е лицеприятен. Той показва истинското лице на Борисов, уточни експертът.
 
На въпрос какво очаква от проверката на прокуратурата, той уточни:  Ще кажат, че записът е  манипулиран откъм съдържание. Практиката го е показало. Въпреки, че не зная кой може да си мисли, че това не е истински запис?! Записът е истински. Бай Ганьо ликува сред себеподобни. Лошото е, че и публиката вече я няма, защото обществото е мъртво. Нали народът искаше Борисов да говори и да изглежда по-така – народняшки. И той в записа говори по народняшки“.
 
За кадрите с парите в чекмеджето, Миленов допълни: „Келепирът в България е издигнат на пиедестал. Защо пък да не е? В случая вече става въпрос, че някой му крои яко шапка на Борисов и това са неговите приятели. Няма нищо учудващо. Всичко е истина. Когато се събират само мутри, от тях може да очакваш всичко. Няма кой да ги спре. Записът и снимките показват, че Борисов не е научил най-важния си урок от Тодор Живков. А именно, че тези, които те издигат са тези, които те свалят.

Фрог

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram