Октай: Мултигруп превзема държавата, това говори за наглостта на задкулисието

„В разговор на четири очи ние говорихме и за Путин с Радев. Без да има право, той ми разказа и за срещата си с Путин. Защо ми се разказва това? Едно знам – зависимостите не са само финансови. Българинът се гордее с финансовите зависимости. Службите и преди, и сега работят с много силни сексуални зависимости“. Това посочи пред Люба Кулезич политическият анализатор Осман Октай.

„Аз разбирам, че затова той скришом дава този орден „Стара планина“. Няма да се изненадаме орден да получи и Пеевски. Мултигруп превзема държавата. Всичко това говори за наглостта на задкулисието“, заяви той.

Има много силни кръгове ала-масонски, където членуват много важни фактори в държавата. Неслучайно от този кръг един си позволи да ми се обади и да ме пита: Вие защо нападате президента Радев. Сега разбирам защо Николай Вълканов, с когото никога не съм разговарял да ми каже: Няма да се занимаваш с мен, аз ще те осъдя, разкри пред Кулезич Осман Октай.

„Веднага след това пратих съобщение на Копринков – връзката ми с Радев и му писах: Обади ми се заплашително Николай Вълканов – имате ли нещо общо с това“. От тогава до днес никой не ме е потърсил.

Хората, които получават орден Стара планина, те получават специален граждански статут и имунитет, отбеляза политическият анализатор.

1 час бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram