Няма да оставим никого без грижа

Ще се тествам последна, след като се уверя, че всичките ни хора са обгрижени,

Бях уведомена от Янаки Стоилов в събота, че има положителен резултат за COVID-19 и влиза в болница. Веднага предприехме мерки да уведомим всички членове на Националния съвет и администрацията, които участваха в пленума. Създадохме организация. В събота и неделя непрекъснато бях в контакт с Щаба- те даваха към мен указания какво да предприемем.

Днес тестваме всички, които участваха в това масово партийно заседание. Искам да успокоя членовете – няма да оставим никого без грижа. Най-важното сега е да ги обгрижим – всеки да мине тест и да получи помощта, от която се нуждае. В Градския съвет на БСП също тече тестване на всички контактни.Членовете на Националния съвет, които няма да могат да се тестват днес на Позитано, ще бъдат тествани в населеното място, където се намират, и всичко това е координирано с Националния оперативен щаб. Бъдете спокойни – никой няма да остане без грижа и внимание в този момент.

На пленума бяха предприети всички необходими мерки по указания на съответните институции- мерене на температурата на входа, дезинфекция, носене на маски и поставяне на указателни табели на столовете, за да се спазва необходимата дистанция. Ще се тествам последна, след като се уверя, че всичките ни хора са обгрижени.- написа във Фейсбук Корнелия Нинова

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram