Млади социалисти с дарение за бъдещите професионални спортисти във Велико Търново

Младежкото обединение на БСП във Велико Търново зарадва с дарение най-малките хандбалисти в старата столица. Те получиха 70 спортни шишета за вода, които ще им помагат за тренировките.

Шишетата бяха лично подарени от председателя на Общинския съвет на БСП Михаил Михалев, младежкият председател Паулина Петрова и Красин Каракоцев, който е член на НС на МО.

“Винаги сме щастливи, когато можем да зарадваме децата на Велико Търново. Банално е да го кажем, но те са бъдещето на спорта в старата столица и вярваме, че под ръководството на треньор като Йонка Генчева, нещата ще се получат съвсем скоро“, споделиха младите социалисти.

Това е второто дарение, което младежите от БСП правят за бъдещите професионални спортисти. Идеята е един ден децата да попълнят мъжкия и женския тим на града и да завоюват много титли.

„Чудесно е да видиш толкова много деца, които имат желание да спортуват. Прекрасно е и, че техните родители ги подкрепят и виждат в спорта здраве и личностно развитие”, разказаха още дарителите.

Децата тренират под ръководството на известната треньорка Йонка Генчева, която от миналата година упорито работи с младите надежди от II и III клас на СУ “Емилиян Станев”

Top of Form

Bottom of Form

Линк към новината в страницата на БСП:

https://bsp.bg/news/view/19098-mladi_sotsialisti_s_darenie_za_bydeshtite_profesionalni_sportisti_vyv_veliko_tyrnovo.html

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram